torstai 28. elokuuta 2014

Hoitopöytä made by Mr.J

Kirjoitin kesällä jo ilmiöstä, että usein kun olemme menossa ostamaan jotain tiettyä tuotetta, ei tuotetta jostain syystä olekaan. Voit lukea kirjoituksen täältä. Noh... Olimme päättäneet ostaa Ikeasta hoitopöydän, jossa on lipasto, koskan vauvan huoneessa ei ole vielä vaatekaappia vaan vaatehuone. Onneksi tällä kertaa tarkistin myymäläsaatavuuden jo etukäteen ja selvisi, ettei kyseistä uutuus- tuotetta ole lähimmässä Ikeassamme tai siis ei missään Suomen Ikeassa! Soitin vielä Ikean asiakaspalveluun, josko kyseessä olisi virhe, ei ollut. Tuotetta ei oltu saatu lainkaan myymälöihin vaikka sitä niin mainostettiin netti- sivuilla ja kuvastossa.

Vaivuin hetkeksi täydelliseen epätoivoon. Kuinka voi olla mahdollista, että meille käy aina näin. Pähkäilimme asiaa pari päivää ja selasimme kaiki mahdolliset vaihtoehdot Tori.fi:ssä läpi. Käytettynä ei meidän tarpeisiin sopivaa hoitopöytää löytynyt. Mr.J palaa ensi viikolla töihin, joten halusimme, että asia ratkeaisi mahdollisimman pian.

On kyllä kullanarvoinen mies minulla! Mr.J pähkäili ja suunnitteli ja sen jälkeen vielä toteutti tämän:

Ikean lipasto + liimapuuta + maalia + lakkaa. Tältä näyttää nyt vauva hoitoon tarkoitettu nurkkaus! Siellä on vaatteet järjestyksessä ja hoitotuotteetkin on jo suurin piirtein hankittu. Tervetuloa kotiin vauva!

Onneksi Mr.J palaa töihin, jottei blogi muutu täysin hänen DIY- projektien esitelmäksi :)


2 kommenttia: