maanantai 8. syyskuuta 2014

Sairaalakassi on pakattu

Tänään aamulla pääsimme vihdoin kuulemaan vauvan tilanteen äitipolille. Lähete saatiin, koska neuvolassa epäilivät vauvaa isoksi suuren sf- mitan vuoksi ja myös vauva oli tuntunut isolle. Aamulla jännitys laukesi ja mahassa möllöttää n. 2950 grammainen pakkaus tällä hetkellä ja raskausviikot ovat 37+0. Iso kivi vierähti sydämeltä, kun lääkärin mukaan kaikki on kunnossa.

Iso sf- mitta on saattanut johtua suuresta lapsiveden määrästä ja siitä, että vauva on viihtynyt todella korkealla. Tarkistuksessa selvisi myös, että paikat ovat lähteneet kypsymään. Limatulppakin on irronnut kahdessa eri osassa lähipäivinä, joten toiveet ovat korkealla, ettei synnytykseen olisi enää kauaa. Nimittäinnäistä turvotuksista sekä hiriviönärästyksistä olisi mukava päästä jo eroon. Ei kuitenkaan syytä valittaa, kun saamme odottaa synnytyksen käynnistymistä itsellään.

Koska neuvolasta saimme ohjeet äitipolikäyntiin, on sairaalakassi jo valmiina pakattuna sekä sekä hoitolaukku, jonka Mr.J kiikuttaa sairaalaan kotiutumispäivänä. Kaikki alkaa olemaan yhä enemmän ja enemmän konkreettista.

Oletteko muistanut tulevaa isää isyyspakkauksella? Minusta idea tuntui kivalta, mutta sisältö todella liittyi isän "hyvinvointiin" lähes kokonaan. Mr.J:n isyyspakkauksessa löytyi seuraavaa:

  • Kummeli- elokuvien DVD- boxi, jossa myös uusin Kummeli- elokuva
  • NHL 14 Xbox- peli
  • Viskipullo pieni sellainen
  • Sipsituubi
  • Tuttipakkaus
  • Kortti runolla varustettuna


Mr.J oli mielissään, että myös häntä on muistettu tällaisena aikana, kun kaikki tuntuu pyörivän vain tulevan äidin ja vauvan ympärillä.

Nyt vain sairaalakassi nurkassa lisää supistuksia odotellen! Mukavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti