maanantai 18. elokuuta 2014

Yllätysen yllätys! Vauvakutsut!


On se katalaa, kuinka läheiset ihmiset pystyvät salaamaan ja keksimään tekosyitä täysin uskottavasti! Niin siinä vain kävi, että minua onnistuttiin huiputtamaan oikein urakalla. Mr.J houkutteli minut kanssaan Ikeaan katsomaan pinnasänkyjen patjoja. Koska patja oli tulossa täysin tarpeeseen, en nähnyt syytä miksei kyseistä sunnuntaireissua olisi tehty. Tällä kertaa patjaa ei tarttunut mukaan, koska nykyinen pinnasänky on kooltaan isompi, kuin meidän aarteemme. Kuitenkin peppupyyhkeitä tarttui mukaan edullisesti.

Olimme lähteneet kotoa ilmeisesti liian aikaisin ja Mr.J:llä oli täysi työ saada minut viihtymään kaupungilla. Vei minut jopa donitsikahville!



Kun palasimme kotiin, huomasin tutunnäköisiä autoja parkkeerattuna tien reunaan, mutta vielä tässäkin vaiheessa luulin, että naapurissa vietetään synttäreitä tai vastaavaa. Kun kaarsimme kotipihalle tajusin, mistä oli kyse! Minut oli huijattu pois kotoa ja rakkaat olivat järjestäneet vauvakutsut! No itkuhan siinä pääsi, eikä ihan mikään pikkuitku!

Kutsut olivat minun näköiseni ja muistelen päivää varmasti pitkään erityisellä lämmöllä. Sekä äiti, että vauva sai paljon lahjoja ja oli ihana saada tärkeät ihmiset juhlimaan vauvan tuloa. Vaikka en ollut edes siivonnut :)

Hifistelytutin ihmettely käynnissä



Kaikki olivat tuoneet hirvittävästi herkkuja ja kakku oli aivan mahtava! Hieno sekä hyvänmakuinen.




Vieraat arvailivat muumikirjaan tulevan Tyypin sukupuolta, nimeä, syntymäaikaa ja kokoa sekä antoivat ohjeita elämään. Meistä otettiin vielä kaikista kuvat, jotka lisätään kirjaan jälkikäteen. Nyt vain jännitetään, kuka osui lähemmäksi arvauksillaan. Taisi tyttö- arvaukset viedä tässä porukassa voiton.



Äiti sai kiukkuboxin, jossa on tsemppiviestejä ystäviltä pahojen päivien varalle.


Kiitos rakkaat ystävät ikimuistoisesta päivästä! Ihanaa huomata, että niin moni muukin odottaa Tyyppiä maailmaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti