perjantai 29. elokuuta 2014

Marttaillen: kanapizza

Onnea on ystävät! He ovat tärkeitä ja ennen kaikkea heiltä kuulee vinkkejä ja ideoita vaikka mihin. Tämä kanapizza ei ole kuiva taikka mauton ja tästäkin voi helposti versioida omansa pienillä muutoksilla. Tämä resepti on jäänyt pysyvästi ruokalajilistallemme.

Kanapizza


Valmista haluamasi pizzapohja. Itse käytän yleensä durum- tai spelttijauhoja. Durumista teen taikinaklöntin, jonka kaulitsen suoraan leivinpaperille ja spelttijauholla jätän pohjan todella löysäksi ja muotoilen suoraan leivinpaperille öljytyillä käsillä. Jos käytän löysää taikinaa, yleensä esipaistan pohjaa muutaman minuutin ennen täytteen lisäämistä.


Paista kanasuikaleet ja lisää joukkoon ananaspalat sekä hieman ananasmehua. Sitten vain salsapurkki tyhjäksi paistinpannulle ja keitä hetki kasaan. Parhaan maun saa lisäämällä enemmän nestettä ja keittämällä kauemmin.



Kun täyte ei ole enää kastikemaista, lisää suoraan pizzapohjan päälle. Lisää vielä päälle juustoraastetta ja paista 12-15 minuuttia 225 asteessa. Itse käytän kiertoilmaa, jolla saan pohjasta rapeamman.

Sitten vain nauttimaan lopputuloksesta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti