keskiviikko 26. marraskuuta 2014

2 kk neuvolasta selvitty... melkein...

Luulin, että raskausajan neuvolat ovat pahoja... Käynti vaa´alla ja siitä seurannut 15 minuutin kysely- ja valistussaarna. Järjetön huoli siitä, että pissassa olisi sokereita tai proteiineja tai siitä ettei vauvan sydänääniä kuuluisikaan. Äitiysneuvola oli kyllä rutkasti helpompi asia kuin lapsineuvola. Vaikka järkesi sanoo, että täti on siellä vain auttaakseen ja antamaan nimensä mukaisesti neuvoja, voi nämä kommentit välillä tuntua tuoreesta äidistä pahalle, äidistä joka on vielä hormonipyörteessä ja kaikki asiat vauvan kanssa vielä hieman jännittävät.

Tänään sain kuulla, että poikamme on bloginimensä veroisesti oikea Jässikkä. Kaksi kuukautta tulee täyteen lauantaina ja rakkaan mitat ovat tällä hetkellä 62,5 cm ja 6410 g. Hän on siis kasvanut hienosti, mutta sain ojennusta hänen toispuoleisuudestaan. Nyt siirretään KAIKKI virikkeet hänen oikealle puolelleen ja pidetään enemmän mahallaan, jotta hän kehittyisi jatkossakin hyvin. Väkisinkin ruodin itseäni, että olen päästänyt vauvani liian helpolla... Nyt sitten treenataan, sekä äiti että vauva.

Siinä missä poika kasvaa, on äidin paino onneksi laskussa, vaikkakin sokerikoukkua en ole vielä saanut katkaistua. Tuleva joulu ei lainkaan helpota asiaa. Mutta silti eilinen aamupaino oli 73,8 kg. Ensi viikolla pääsen vihdoin lääkärin jälkitarkastukseen, jossa toivon mukaan saan luvan aloittaa kovemman treenamisen. Enpä olisi uskonut kaipaavani hikitreenejä näin kovaa! Toivottavasti into säilyy vielä luvan saamisen jälkeenkin!

Omnonnomnom! 
Näinpä! Joulun ensimmäiset tortut on jo paistettu ja himo näihin ei varmastikaan lopu ennen joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti