sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Välineurheilua

Kun tulin raskaaksi, päätimme Mr.J:n kanssa, että suurin osa vauvan tavaroista ostettaisiin käytettynä. Tästä aiheesta kirjoittelin kesällä ja sen voi lukea täältä.

Tilasimme siis kesällä ABC Design yhdistelmävaunut verkkokaupan poistomyynnistä ja niillä ajattelimme pärjätä. Olemme tässä joulun alla pyörineet jonkin verran kauppakeskuksissa ja niillä kerroilla, kun olemme olleet pojan kanssa kahdestaan, on lähes kaikki tavara jäänyt kauppojen hyllyille. Isot yhdistelmät toimivat mainiosti maalla lenkillä sekä lapsen päiväunipaikkana, kuitenkin kaupoilla kierellessä nämä ovat painajaismaisen isot! Vaatekauppojen käytävät ovat niin ahtaat, ettei meillä ole ollut mitään mahdollisuutta päästä katsomaan osaa tuotteista.

Päätimme yhteistuumin, että hankimme edulliset matkarattaat, jotka sopivat myös vauvoille. Ensisijainen toive olisi ollut, että rattaisiin saisi adapterilla kiinni turvakaukalomme, mutta Klippan ei käy kuin Emmaljungan vaunuihin... Käytettynä sopivia ei tuntunut löytyvän ja jos löytyi, oli hinta sama kuin uuden!

Aikamme kauppoja kierrellessä tajusin, että sateenvarjorattaat eivät ole meille se paras vaihtoehto. Näinpä päädyimme Britax B-Agileen ja siihen sopivaan kantokassiin. Tuotteet netistä tilattuna tulivat paljon edullisemmaksi kuin samoista liikkeistä ostettuna. Naurettavaa mielestäni, mutta jos saman tuotteen saa 50 euroa edullisemmin netistä, miksi en sitä sieltä tilaisi.

Lainattu


Tässä sitä sitten odotellaan ilmoitusta rattaiden saapumisesta, jotta pääsisimme testaamaan rattaita käytännössä. Kaikkialta, josta kysyin käyttökokemuksia, oli aina vastaukset positiiviset. Toivottavasti ei tarvitse pettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti