maanantai 15. syyskuuta 2014

38+0

Näin se maanantai pyöräytti uuden raskausviikon käyntiin, nimittäin 39. sellaisen. Perjantaina luulimme jo, että raskaus päättyy ja muuttuu vanhemmuudeksi, mutta tässä sitä edelleen ollaan yhdessä koossa ilman jakautumista.

Perjantaina menkkajomotus oli kiusana heti aamusta asti ja sain jo todella kovia säännöllisiä supistuksia, Soitin synnytysosastolle, koska epäilin, että lapsivettä tihkuu. Saimme kätilöltä luvan lähteä tarkistuttamaan tilanteen. Noh.. Synnytys ei ollut käynnissä ja lapsivettä ei tihkunut. Pettyneinä tatti otsassa kotiin! Kyllä maistui sairaalakassin lakritsit *itutukseen.

Tuosta kokemuksesta on onneksi otettu paljon opiksi ja en enää ajattele synnytyksen käynnistyneen jokaisen kivuliaan supistuksen kohdalla. Kohtuni on vain edelleen supisteluun taipuvainen, kuten koko raskausajan.

Mahakuvat viime päiviltä ovat aivan järkyttäviä, täysin julkaisukelvottomia. En ole ihan niin sinut itseni ja varsinkaan raskausvartaloni kanssa, että voisin julkaista kuvan, kun makasin sairaalassa käyrillä. Tai kuvan suihkun raikkaana istumassa sohvalla, Haaahhahaah! Maha on iso ja joka toinen vastaantulija luulee meidn odottavan kaksosia. Yritä siinä sitten selittää, että vauva on vain todella edessä ja lapsivettä on todella runsaasti. Eivät tunnu uskovan :)

Edelleen odottavissa tunnelmissa uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti